Facial

Prislista

 

Konsultation

Endast konsultation kostar 300 kr men är kostnadsfri vid varje behandling. Efter konsultationen priset av behandlingen är minskat med 300 kr.

Botox - rynkor behandling

1 område 2500 kr; 2 områden 3500 kr; 3 område 4000 kr osv.

Behandlingsområden: panna, glabella, kråksparkar, "bunny lines", haka.

PRP+PRF hudföryngring

Plättrik plasma och fibrin kan man använda som filler/mesoterapi utan risk för allergiska reaktioner. Behandling av rynkor, läppar. För bästa resultat behandlingen upprepas var 3-4 vecka i 3 månader.

1 område 2500 kr; 2 områden 4500 kr.

PRP ärrbehandling (acneärr)/artros/mjukdelsinflammation

1 område 1750 kr; 2 områden 3150 kr.

PRP mot håravfall

Behandling mot håravfall bl.a. androgen alopecia (manlig håravfall) och alopecia areata (fläckvis håravfall). Bromsar håravfall och stimulerar hårväxt. För bästa resultat rekommenderas 1 behandling per månad under 3-6 månader och därefter underhållsbehandling. 1 område t.ex. 1 kal fläck eller hårbotten i tinningar eller hjässan.

1 område 2500 kr; 2 områden 4500 kr.

PRP mot besvär i underlivet

Behandling mot besvär i underlivet (klåda, torrhet) orsakade av lichen sclerosus et atrophicus eller hormonella förändringar.

3150 kr.

Svettbehandling

Behandling av primär hyperhidros. Panna/ansikte: 3000 kr; armhålor: 4000 kr; händer eller fötter 5000 kr. Inklusive läkemedel.

Intim blekning och pigmentborttagning

1 behandling 1500 kr, kur 4 behandlingar 5495 kr. Efterbehandlingskräm ingår. Det rekommenderas att köpa blekningsserum hem.

Blekning och biorevitalisering av intima delar, vårtgård, armhålor genom kemisk peeling. Både smärt- och injektionsfri. För alla hudtyper.

PRX-T33 Nålfri biorevitalisering

Ansikte 1995 kr, 4 behandlingar 5995 kr
Ansikte+hals eller hals + dekolletage 2495 kr, 4 behandlingar 7980 kr
Hals, bristningar eller handryggar 1500 kr, 4 behandlingar 4800 kr

Borttagning av filler med Hyalase

Hyalase injektion (per område) 2500 kr.

Behandling av asymmetri, klumpar, migration mm efter misslyckad fillerbehandling. Hyalase (hyaluronidase) är det enda preparat som löser upp en hyaluronsyra baserad filler. Slutresultatet av en Hyalase behandling kan ta upp till en vecka. Filler som legat länge eller en hårdare filler är ibland svårare att bryta ner än en relativt nybehandlad och mjukare filler. Ibland återbesök behövs i 2-3 omgångar när man ska lösa upp filler (återbesök 1500:-). Eftersom Hyalase bryter ner hyaluronsyra kan en behandling medföra att din kroppsegna hyaluronsyra i området också bryts ner. Men denna återbildas av kroppen med tiden. Vi börjar först med ett litet ”pricktest” på armen för att se så att du inte reagerar negativt på läkemedlet. Detta är en säkerhetsaspekt för att utesluta eventuella allergier där vi injicerar en liten mängd i underhudsfettet på underarmen. Efter behandlingen stannar du kvar på observation i 30 minuter.

I samband med genomförande av behandling hos oss kan känsliga personuppgifter om dig behandlas. Känsliga personuppgifter är sådan information som kan ses som särskilt integritetsingripande och detta inkluderar hälsouppgifter. Vi måste behandla hälsouppgifter för att kunna utföra våra tjänster för dig som patient och kund samt för att upprätthålla lagstiftning i enlighet med bokförings- och journallagar. Känsliga uppgifter kan också vara fotodokumentation som kan möjliggöra en objektiv bedömning av behandlingsresultat.